Veelgestelde vragen

Yermana heeft persoonlijk contact met jou hoog in het vaandel staan. Heb je een vraag of kunnen wij je adviseren in jouw keuze? Bekijk de meest gestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier in onderaan de pagina of stuur een e-mail naar info@yermana.com​.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De verzendkosten bij Yermana zijn verschillend per land. Verzending naar Nederland kost €6,15, naar België €9, naar Duitsland €9,50, naar Frankrijk €14,25, naar Spanje €16. Verzending naar alle overige landen kost €20.

Kan ik een yerba mate set in een fysieke winkel kopen?

Ja, je kunt een yerba mate set kopen in de Lebanese delicatessenwinkel Kalila in Amsterdam. Ze zijn elke dag open van 11:00 tot 23:00. De exacte openingstijden en het adres vind je hier. Kun je meteen wat lekkers voor erbij halen!

Kan ik een pakketpunt kiezen?

Ja, in Nederland kun je er kosteloos voor kiezen om je pakket te laten bezorgen bij een PostNL-punt. PostNL bewaart je pakket 1 week voor je op het PostNL-punt. Daarna wordt het pakket terug gestuurd naar Yermana. Bekijk hier alle beschikbare PostNL pakketpunten bij jou in de buurt.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wanneer we je bestelling ontvangen zullen we deze binnen 2 werkdagen verzenden.

Wat is de status van mijn verzending?

Klik hier om je bestelling te volgen. Vul je dan je bestelnummer in en klik op de “Volgen” knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigingse-mail die wij je hebben toegestuurd.

Hoe lang heb ik om een artikel te ruilen of retourneren?

Elke klant kan een product zonder opgave van reden binnen 14 dagen na ontvangst van het product retourneren. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt en in dezelfde staat zijn als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Wanneer je je aankoop wilt retourneren, dan kun je ons een e-mail sturen (info@yermana.com) om aan te geven dat je een product wilt retourneren.

Wat zijn de kosten van ruilen of retourneren?

Je bent verantwoordelijk voor het betalen van je eigen verzendkosten voor het retourneren of ruilen van je artikel. Je kunt gemakkelijk een retourlabel aanmaken via de Track & Trace overzicht of door een e-mail te sturen naar info@yermana.com. Let op: de verzendkosten worden zijn voor eigen rekening. In Nederland schatten we de verzendkosten op €7,45. Neem voor andere landen contact op met je plaatselijke postkantoor.

Hoe werkt een restitutie?

Nadat jouw retour is verwerkt, zullen we je direct terugbetalen volgens dezelfde methode waarmee de betaling is gedaan, tenzij een andere methode met ons is overeengekomen. Je kunt binnen 2 tot 3 werkdagen het bedrag op je bankrekening ontvangen. Heb je na 3 werkdagen je teruggave nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@yermana.com.

Ik heb een klacht, wat nu?

Yermana heeft service verlenen hoog in het vaandel staan, wij doen er alles aan om klachten te voorkomen. Mocht er onverhoopt iets niet correct zijn aan het aangekochte artikel of is het beschadigd, dan worden wij hier graag van op de hoogte gesteld. Wij gaan direct met je klacht aan de slag.
1. Meld jouw klacht via info@yermana.com. Vermeld naast jouw klacht ook je naam en ordernummer.
2. Op werkdagen streven wij er na om binnen enkele uren een persoonlijke en inhoudelijke reactie te geven, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen.
3. In onderling overleg wordt een passende oplossing gezocht voor de klacht, bijvoorbeeld ruilen voor een nieuw artikel of storneren van het aankoopbedrag. Heb je een klacht over onze dienstverlening, ook deze kan je uiteraard kenbaar bij ons maken.

Ik zou Yermana graag in mijn winkel willen verkopen, hoe werkt dit?

Leuk om te horen dat je Yermana in je winkel wilt verkopen. Stuur ons een e-mail naar info@yermana.com en geef ons wat meer informatie over je winkel zodat we kunnen een eventuele samenwerking kunnen bespreken.

Contactformulier